TOP účesy na svatbu v roce 2022

uces na svadbu

Trendy společenských účesů se každým rokem mění a přinášejí nám spoustu možností zvolit si ten správný účes. Výběr je ovšem velmi náročný. Vždyť každý chce být hvězdou na svatbě či jiné společenské události. Pojďme se společně podívat na co všechno při výběru toho správného účesu nesmíme zapomínat.

Základ je podívat se na délku vlasů, barvu a jejich kvalitu. Účes by se měl hodit k celému outfitu a v neposlední řadě k naší tváři. Je důležité přihlížet také k aktuální předpověď počasí, které nás v daný den čeká. Avšak kromě toho, aby se nám účes hodil a dotvářel pomyslnou korunu krásy, je také velmi důležité, aby se vlasy neničily a aby nám účes také vydržel.

Péče o vlasy

Prvním a důležitým krokem je jistě celková péče o vlasy. Proto pokud víte už dopředu, že vás čeká významná událost, na které chcete vypadat co nejlépe, zvolte vhodnou vlasovou péči. Dopomoci mohou šampony a kondicionéry, které vlasy osvěží a dodají lesk. Protože žádný účes nebude vypadat dobře, pokud vaše vlasy budou poškozené, lámavé a budou vypadat mdle. Pokud vás trápí řídké a zplihlé vlasy zkuste výrobky zaměřené na zvětšení objemu.

Úprava vlasů

Podívejme se na samotnou úpravu. Ani při ní nesmí chybět výrobky, které podpoří objem či lesk. Důležité jsou i správně zvolené pomůcky, kterými chceme dosáhnout chtěného účesu. Kudrny? Dokonale rovné vlasy? Vypnuto do drdolu?

Samotným dilematem je zvolení správných natáček. Pěnové či silikonové? Tenké či tlustší? Myslete na to, že natáčky budete mít na hlavě delší dobu, možná během noci. Důležité je proto, abyste se před společenskou událostí i dobře vyspali, proto si zvolte ty, které vám dovolí pohodlnou noc. Totéž platí i o výplních do vlasů. Pro které když se rozhodnete, tak vězte, že budou vaší součástí během celé události. Proto by měly být v první řadě pohodlné. K dobře držícímu účesu neodmyslitelně patří i různé typy sponek, kterých nikdy není dost.

No a co se týče toho posledního kroku, kdy jsou vlasy pěkné lesklé a objemné, sepnuté nebo natočené do toho správného tvaru, který se nám hodí, tak je načase to celé pořádně zafixovat. V naší nabídce naleznete kromě laků také tužidla, gely či pasty, které vám dodají tu správnou jistotu během celé akce.

Typy účesů pro rok 2022

Nevěsty či družičky se rozhodují hlavně pro objemné účesy a klasické styly. Letos jsou pro nevěsty nejoblíbenějšími účesy roztřepené drdoly, přirozené vlny a polovyčesané účesy. Všechny tyto styly lze učesat různými způsoby, ale společným faktorem všech z nich je objem. Nevěsty chtějí plnější vyčesané vlasy, které vypadají hustěji.

svadobne ucesy

Samozřejmě, kvalitní účes není jen pro dámy ale i pány. A kroky, které jsme si popsali výše ve většině případů platí i pro ně. Plus pro pány je v dnešní době trendy i pěkně upravená brada či vousy. Mnoho nápomocných výrobků naleznete také v naší nabídce.