Přírodní složky v produktech

Prírodné zložky v produktoch 2

Ve společnosti ASP Luxury Haircare se vždy snažíme v první řadě chránit přírodu. Každé jedno rozhodnutí, které děláme, je založeno na závazku učinit svět hezčím místem – je to v naší DNA.

Složky


100% Vegan – všechny produkty značky ASP Luxury Haircare jsou 100% veganské, protože je velmi dobře známo, že živočišný průmysl má špatný dopad na životní prostředí.
Paraben free - parabeny jsou chemikálie, které fungují jako konzervační látky, které se však chovají jako ženský hormon estrogen. Mohou narušit hormonální rovnováhu i procesy v těle. Největším důvodem, proč se však parabeny používají, je jejich schopnost zvyšovat trvanlivost produktů, což vede k vyšším ziskům výrobců. Všechny produkty ASP Luxury Haircare jsou bez parabémů.
Sulphate free – sulfáty nadměrně vysušují vlas, zbavují je přírodních olejů, zvyšují jejich pórovitost, zeslabují intenzitu barvených vlasů, dráždí vlasovou pokožku a v neposlední řadě vymývají z vlasů keratin. Sulfáty způsobují pěnu při používání produktu. Podobně jako u parabenů, všechny ASP Luxury Haircare produkty jsou bez obsahu sulfátů.
Silikony, vosky, minerální oleje – všechny produkty jsou také bez obsahu látek, které jakýmkoli způsobem oslabují vlasy a zhoršují zdraví. Všechny produkty ASP Luxury Haircare jsou bez silikonů, vosků i minerálních olejů.
No animal testing – žádné složky, formulace ani hotové produkty nejsou testovány na zvířatech.
ECO friendly - ASP Luxury Haircare je v souladu se všemi E.U. Nařízení v souvislosti se zákonem o kosmetických výrobcích, které zakazuje testování na zvířatech. 99% našich obalů se vyrábí z recyklovatelného materiálu a pracujeme tvrdě na tom, abychom zajistili, že všechny tiskové materiály budou nakupovány z udržitelných zdrojů.

ASP Luxury Haircare produkty obsahují více než 90% přírodních složek.

Zavázali jsme se snižovat naši environmentální stopu a začleňovat udržitelnost do našich produktů.