Jak se stát profesionálním odběratelem (kadeřnický salon)

Naše společnost se již od úplného začátku věnuje prodeji pro profesionální klienty, které označujeme jako Profesionální odběratel (kadeřnický salon). V této formě prodeje preferujeme prodej prostřednictvím obchodních zástupců, kteří slouží nejen jako zprostředkovatelé prodeje, ale jsou zejména pravou rukou našich klientů, kterým se vždy snaží doporučit ty nejlepší možnosti. Rychle rozvíjející se oblast online prostoru zapříčinila, že svůj prodej profesionálním klientům jsme spustili také prostřednictvím této platformy. Všechny výhody Velkoobchodního prodeje si můžete prohlédnout v sekci Profesionální prodej.

ako_sa_stat_velkoobchodnym_odberatlom_andopa_sk_4

Postup registrace

  1. Pro novou registraci musíte postupovat -> Nová registrace -> prokliknout na sekci Kadeřnický salon.
  2. Vyplníte povinné kompletní údaje (kontaktní údaje, IČO, případně i DIČ) a registraci odešlete.
  3. Vaše registrace ještě není dokončena, po odeslání registrace zkontrolujeme vámi zadané IČ (předmět podnikání musí být spojen s provozováním kadeřnického salonu, v případě že máte pozastavenou živnost a jste vyučeni v profesi kadeřník, kontaktujte nás pro náhradní formu registrace). Po ověření údajů váš účet autorizujeme, v případě že IČ neodpovídá podmínkám, nebude vám zpřírstupněn velkoobchodní účet. Účty ověřujeme pondělí – sobota od 8:00 – 18:00.
  4. Po autorizování účtu z naší strany obdržíte potvrzovací mail o přeřazení do skupiny Kadeřnický salon.
  5. Znovu se přihlaste na váš účet pomocí Přihlášení v pravé horní části (vedle košíku k nakupování).
  6. Váš účet je zařazen ke skupině Kadeřnický salon

Ověření účtu

To, že váš účet patří do skupiny Kadeřnický salon, zjistíte následovně:

  1. Způsob - po přihlášení se do účtu jděte do sekce -> Můj účet -> v levém sloupci sekce Moje slevy -> Zákaznická skupina.
  2. Způsob - po přihlášení se do účtu navštivte sekci Barvení a odbarvování vlasů v případě, že se vám zobrazili produkty v této skupině, váš účet je nastavený správně.
  3. Způsob – pokud vám to stále nefunguje, kontaktujte nás.

vernostny program andopa-1

Výhody profesionálního prodeje (kadeřnický salon)

Všechny výhody profesionálního prodeje naleznete v sekci -> Profesionální prodej (kadeřnický salon).

Proč je lepší kontaktovat obchodního zástupce?

Profesionální prodej produktů vyžaduje odbornost a praxi. Z pozice internetového obchodu vám neposkytneme takovou podporu, jako prostřednictvím obchodních zástupců. Proč však kontaktovat obchodního zástupce?

  • Možnost výběru akcí - prostřednictvím e-shopu nedisponujeme akcemi, které vytváříme pro naše Velkoobchodní partnery, resp. kadeřnické salony. Náš obchodní zástupce vám představí a pomůže s výběrem zvýhodněných nabídek pro aktuální období a značky.
  • Odborné rady z první ruky - naši obchodní zástupci splňují vysoce odborné požadavky ve své oblasti a určitě Vám budou umět poradit v obchodní, produktové i profesní oblasti.
  • Pravidelná návštěva - při nás se nikdy necítíte jako na druhé koleji, náš obchodní zástupce se vám bude vždy naplno věnovat. 
  • Vždy aktuální informace - buďte vždy informováni o nejnovějších trendech a akcích,
  • A mnoho dalších výhod.

Přesvědčili jsme vás? Klidně nás kontaktujte a zařaďte se i vy k velké skupině spokojených klietů.